Logo

    مونواستئارات

    مشخصات

    مونو استئارات، پودری سفید، بدون بو، شیرین و یا جامد کرم رنگ مومی شکل است. در آب نامحلول است و به عنوان تغلیظ کننده، نگه دارنده برای موم‌ها، روغن‌ها، حلال‌ها، پوشش محافظتی برای پودرهای مرطوب‌کننده و روان‌کننده و رزین، ایفای نقش می‌کند. در صنعت غذا مهم‌ترین کاربرد آن استفاده به عنوان امولسیفایر می‌باشد. به طور طبیعی در بدن از تجزیه چربی‌های لیپاز پانکراس به وجود می‌آید. هم چنین در غذاهای چرب یافت می‌شود.

     

    کاربرد ها و موارد مصرف

    این ماده در صنایع غذایی، نوشیدنی، داروسازی، بهداشتی، آرایشی، انواع کرم، لوسیون، پودرها، پاک‌کننده‌های پوستی، پایه‌های آرایشی و کرم‌پودرها، ریمل، خط چشم، سایه چشم، تقویت کننده‌های مو، برنزه کننده‌ها و کرم‌های ضد آفتاب به کار می‌رود.

    فرم ارسال نظر

    پاسخ دادن به :

    در فرم پر شده خطاهایی وجود دارد. لطفا آنها را بررسی کنید.
    اعتبارسنجی فرم موفق بود!
    نظرات کاربران