یک قدم تا ثبت سفارش
انواع پارافین

انواع پارافین

پارافین از کجا بخریم؟ پتروشیمی دانشمند تولید کننده مواد شیمیایی دوازده صنعت و وارد کننده مواد اولیه شیمیایی می باشد. برای خرید پارافین صنعتی با کارشناس فروش پارافین تماس بگیرید.

پارافین چیست؟

پارافین، ترکیب هیدروکربنی سیر شده ای است که تمام اتم های کربن آن با پیوندی ساده به یکدیگر متصل شده اند و سایر پیوندها با اتم های هیدروژن، سیر شده می باشد. به پارافین ها یا هیدروکربن های پارافینی، آلکان نیز می گویند. پارافین ها ترکیبات اصلی گاز طبیعی و نفت می باشند. پارافین دارای فرمول شیمیایی    CnH2n+2  است که حرف C یک اتم کربن، H یک اتم هیدروژن و n یک عدد صحیح است. پارافین حاصل از مشتقات نفتی می باشد. این ترکیب نفتی به دو شکل مایع و جامد وجود دارد.

هزینه تولید پارافین گزاف بود، اما هنگامی که منابع جدید پارافین و روش های ارزانتر پالایش کشف شد، قیمت سوخت تغییر چشمگیری کرد و پائین آمد. پارافین گرمای زیادی را حفظ می کند.

انواع پارافین:

  • پارافین مایع
  • پارافین جامد

روغن پارافین:

آبراهام گسنر، زمین شناس کانادایی، اولین بار در سال 1846 میلادی، نفت سفید را از زغال سنگ تقطیر کرد. نفت سفید که به آن پارافین یا روغن پارافین نیز گفته می شود، مایعی قابل اشتعال و شفاف است که از روغن تقطیر می شود. این ترکیبی از هیدروکربن های مختلف است و نسبت به بنزین فراریت کمتری دارد.

روغن پارافین همان پارافین مایع نیست. روغن پارافین مایعی زرد رنگ یا شفاف بی رنگ می باشد، که اغلب به عنوان روغن معدنی شناخته می شود. این ماده بی رنگ و بدون بو است و از تقطیر نفت خام به دست می آید. روغن پارافین به دو نوع سبک و عمومی تقسیم بندی می شود، که نسبت ویسکوزیته روغن معدنی سبک پائین می باشد. روغن پارافین شامل هیدروکربن های آروماتیک و حفاظت محیط زیست نمی شود. این محصول در گرید های دارویی یا بهداشتی، غذایی یا خوراکی و صنعتی به بازار عرضه می شود و کاربردهای متنوعی دارد. گرید صنعتی روغن پارافین، آلودگی محیط زیست ندارد.

این محصول در گرید های دارویی، غذایی، صنایع لاستیک سازی و پلاستی، صنایع آرایشی و بهداشتی به بازار عرضه می شود و کاربردهای متنوعی دارد. روغن پارافین شامل هیدروکربن های آروماتیک و حفاظت محیط زیست نمی شود. در کاربردهای صنعتی آلودگی محیط زیست ندارد.

تاریخچه پارافین:

موم پارافین اولین بار در سال 1830 میلادی توسط کارل فون رایشنباخ، شیمی دان آلمانی، کشف شد. وی سعی داشت، وسیله ای تولید کند که بتوان از طریق آن، جداسازی و تصفیه مواد مومی که به طور طبیعی در نفت وجود دارند، انجام شود. در این حین پارافین را کشف کرد. پارافین پیشرفت عمده ای در صنعت شمع سازی داشت، زیرا به طور تمیز و قابل اطمینان می سوزد و ساخت آن از سوخت دیگر شمع ارزان تر است. موم پارافین در ابتدا دارای نقطه ذوب کمی بود، اما بعداً با افزودن اسید استئاریک سخت تر شد و این نقص برطرف شد. تولید موم پارافین در اوایل قرن بیستم به دلیل رشد صنایع بسته بندی گوشت و روغن که باعث ایجاد پارافین و اسید استئاریک به عنوان محصولات جانبی شد، از رونق زیادی برخوردار بود.

پارافین نرمال:

پارافین نرمال، یک مایع شفاف است که از هیدروکربن های اشباع با ساختار زنجیره مستقیم ساخته شده است. آن ها یا از نفت سفید استخراج می شوند، یا از طریق “فرآیند فیشر-تروپش” در سایت های تولید گاز به مایع، تولید می شوند. پارافین نرمال مهمترین ماده اولیه تولید LAB است.

ساخت پارافین:

مواد اولیه تولید پارافین موم شل است که مخلوطی از روغن و موم است، یک محصول جانبی از تصفیه روغن روان کننده می باشد. مراحل تولید پارافین به ترتیب زیر می باشد:

اولین مرحله در ساخت موم پارافین، حذف روغن (روغن زدایی یا واکس زدایی) از موم شل است. روغن با تبلور جدا می شود. معمولاً موم شل گرم می شود، با یک یا چند حلال مانند کتون مخلوط می شود و سپس سرد می شود. با خنک شدن، موم از محلول متبلور می شود و فقط روغن باقی می ماند. این مخلوط به دو قسمت جامد و مایع تقسیم می شود که در قسمت جامد (موم به علاوه مقداری حلال) و در قسمت مایع (روغن و حلال) فیلتر می شود. پس از بازیابی حلال توسط فرآیند تقطیر، به محصولات حاصل “موم محصول” (یا “موم پرس”) و “روغن پا” گفته می شود. هرچه درصد روغن در موم کمتر باشد، یعنی بیشتر تصفیه شده است. موم محصول ممکن است برای از بین بردن رنگ و بو بیشتر فرآوری شود. در آخر ممکن است موم با هم مخلوط شود و خواص مورد نظر خاصی مانند نقطه ذوب و نفوذ را به دست آورد. موم پارافین به دو صورت مایع یا جامد به فروش می رسد.

کاربردهای نفت سفید یا کاربردهای روغن پارافین:

  • لامپ های نفتی از نفت سفید ساخته شده اند، تا اینکه توسط لامپ ها جایگزین شوند.
  • از نفت سفید به عنوان سوخت گرمایش منزل برای بخاری های قابل حمل و نصب شده بسیار استفاده می شود و در کشورهای در حال توسعه از آن در پخت اجاق ها استفاده می شود.
  • اولین سوخت های پیشرانه جت (JP) بر پایه نفت سفید یا مخلوط بنزین – نفت سفید بود و سوخت های جدیدتر جت هنوز هم بر پایه نفت سفید هستند.
  • درمان موضعی پوست به عنوان عوامل ضد خارش و مرطوب کننده مصرف می شود.
  • به منظور محافظت از پوست به شامپوها اضافه می شوند.

لیست قیمت پارافین:

ردیف

نام محصول

قیمت

1

قیمت پارافین جامد

تماس بگیرید

2

قیمت پارافین مایع

تماس بگیرید

3.3/5 - (3 امتیاز)
اشتراک در
اطلاع از
2 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

سلام و ارادت،
در نظر دارم پارافین مایع را برای خوشنویسی روی کاغذ اسپری کنم. چطور میشه اون را رقیق کنم چون زیادی برای کار غلیظ هست.
با تشکر و سپاس

سلام
با تینر رقیق کن ببین چطوره

دکمه بازگشت به بالا
error: Content is protected !!