تلفن تماس :

1817 - 026

ضد کف چیست – کاربرد و انواع ضدکف + خرید آنتی فوم

5/5 - (1 امتیاز)

ضد کف که نام دیگر آنتی فوم است موادی است که باعث شکستن و از بین بردن کف های ایجاد شده می شود. این مواد برای جلوگیری از ایجاد کف در مراحل تولید به کار می رود.

در صنایع شیمیایی از ضد کف (آنتی فوم) در ساخت کاغذ، رنگ، مواد غذایی، منسوجات، داروسازی استفاده می شود. در سایر صنایع، آنتی فوم ها یک افزودنی اصلی در فرآیندهای تولید هستند. ضدکف نه تنها می تواند فرآیند تولید کف مایع روی سطح را از بین ببرد، بلکه می تواند فیلتراسیون، شستشو، استخراج، تقطیر، تبخیر، کم آبی، خشک کردن و جداسازی را نیز بهبود بخشد.

این آنتی فوم (ضد کف) در صنایعی که فوم (کف) یک مشکل جدی است استفاده می شود. افزودن این آنتی فوم (ضدکف) از تشکیل کف در سازنده محصول جلوگیری می کند و در صورت ایجاد کف در عرض چند ثانیه آن را از بین می برد. برای اطلاعات بیشتر در این زمینه با ما در پتروشیمی دانشمند همراه باشید.

در صنعت و خط تولید کف باعث ایجاد مشکلاتی مانند عدم استفاده از تمامی گنجایش ظرف حامل ماده می شود استفاده از آنتی فوم (ضد کف) در مایع کف باعث از بین رفتن کف می شود.
ضدکف ها به سه دسته کلی ضدکف الکلی، ضدکف سیلیکونی، ضدکف غیر سیلیکونی تقسیم می شود.

ضد کف

آنتی فوم ها و ضد کف ها مواد شیمیایی هستند که کنترل و جلوگیری از کف شدن محلول و کاهش حجم کف تشکیل شده و از بین بردن اثرات نامطلوب ناشی از کف می باشند. کف ها به خصوص در فرآیندهای صنعتی مشکلات جدی از جمله نقص در پوشش های سطحی، جلوگیری از پر شدن کامل ظروف و احتمال سرریز شدن را ایجاد می کنند. برای جلوگیری از چنین مشکلاتی، مهم است که فوم مناسب را انتخاب کنید. برای انتخاب بهترین فوم، هر کدام باید به طور جداگانه توسط آزمایشات آزمایشگاهی مورد ارزیابی قرار گیرند. یا برای انتخاب صحیح تر بهتر است که با کارشناسان فروش پتروشیمی دانشمند تماس حاصل فرمایید.

ضدکف

ضد کف چیست

ضد کف که نام های دیگر آن آنتی فوم یا دیفومر هست برای جلوگیری از بوجود آمدن کف در روند تولید از آنها استفاده می شود. کف ، به ویژه در فرآیندهای صنعتی ، مشکلات جدی ایجاد می کند ، از جمله نقص در پوشش های سطح ، جلوگیری از پر شدن کامل ظروف و پر شدن بیش از حد آنها. برای جلوگیری از چنین مشکلاتی ، انتخاب آنتی فوم مناسب مهم است. برای انتخاب بهترین کف زدا ، هر یک از آنها باید جداگانه با آزمایشات آزمایشگاهی ارزیابی شوند.

از ویژگی های اساسی محصول دیفومر ویسکوزیته کم و امکان پخش سریع آن بر روی سطوح کف است. این به سطح مایع هوا بستگی دارد و لایه های کف را بی ثبات می کند. این باعث ترکیدن حباب های هوا و از بین رفتن سطح کف می شود. حباب های ورودی ورودی جمع می شوند و حباب های بزرگتر سریعتر به سطح مایع افزایش می یابند.

ضد کف یک افزودنی شیمیایی هست که با نام های دیگری نظیر آنتی فوم، دیفومر یا کف زدا نیز شناخته می شود و باعث جلوگیری از تشکیل فوم یا کف در مایعات می شود. عملکرد این ماده به گونه ای است که بی ثباتی روی کف ایجاد می کند و کف یا حباب های ریز و درشت را از بین می برد.

برای خرید آنتی فوم از پتروشیمی دانشمند می توانید با کارشناسان فروش ما تماس حاصل فرمائید.

ضد کف (آنتی فوم)

انواع ضد کف

  • ضد کف الکلی
  • ضد کف سیلیکونی
  • ضد کف غیر سیلیکونی

ضد کف الکلی

ضد کف الکلی ISD-400  یک آنتی فوم قوی است که از نظر ماهیت شیمیایی بر پایه اسید چرب می باشد و در واقع نوعی دیفومر بدون سیلیکون هستند که دارای خاصیت کنترل کف می باشند و هیچ گونه عوارض جانبی ندارند.

ویدیو توضیحات ضد کف الکلی

توضیحات صوتی ضد کف الکلی

ضد کف سیلیکونی

ضد کف سیلیکونی یا در اصل همان آنتی فوم سیلیکونی بر پایه پلیمرهای سیلیکونی هستند. این ها به صورت روغن یا امولسیون های پایه آب تولید شده اند. ترکیب سیلیکون شامل یک سیلیس آبگریز می باشد که در روغن سیلیکون پراکنده شده است. این ضد کف سیلیکونی از پراکنده شدن یا دیسپرس شدن یک سیلیس آبگریز در روغن سیلیکون تشکیل شده است. به منظور پایداری و اطمینان از دیسپرس شدن سیلیکون، به این ترکیب امولسیفایر اضافه می شود، این امولسیفایرها شامل گلیکول های سیلیکون و سایر ترکیبات سیلیکونی است.

ویدیو توضیحات ضد کف سیلیکونی

توضیحات صوتی ضد کف سیلیکونی

ضد کف غیر سیلیکونی

ضد کف غیر سیلیکونی ماهیت یا بیس فاقد سیلیکون دارند یعنی در ترکیبات آن ها، انواع روغن های گیاهی، معدنی، روغن نباتی، روغن سفید و یا هر روغن دیگری به غیر از روغن سیلیکون یافت می شود. هم چین دسته ای از این آنتی فوم ها دارای پایه شیمایی اسید چرب، استر و یا الکل های چرب هستند. این دسته از آنتی فوم های غیر سیلیکونی، ترکیبی از روغن معدنی سبک و سورفاکتانت های غیر یونی می باشند.

ویدیو توضیحات ضد کف غیر سیلیکونی

توضیحات صوتی ضد کف غیر سیلیکونی

مشخصات فنی ضد کف

نام محصولضدکف
پایه محصولپلی دی متیل سیلوکسان / اسید چرب / امولوسیون پلیمر آبی
نام دیگرآنتی فوم / کف زدا / دفومر
بسته بندیبشکه های 50-100-200

تاریخچه دیفومر (Defoamer)

اولین آنتی فوم (anti-foam) با هدف شکستن کف قابل مشاهده در سطح تولید شده و مورد مصرف قرار گرفته است. در زمان های گذشته به منظور حذف کف و یا تجزیه فوم از نفت سفید، روغن سوخت و سایر فرآورده های نفتی سبک استفاده می کردند. همچنین از روغن های گیاهی و الکل های چرب (C7 – C22 ) آن ها برای افزایش راندمان به محصولات نفتی اضافه می شدند. در دهه 1950 آزمایش هایی با آنتی فوم های مبتنی بر سیلیکون آغاز شد، که بر پایه پلی متیل سیلوکسان (روغن سیلیکون) پراکنده در آب یا روغن سبک بودند. در سال 1963 اولین آنتی فوم ها با ذرات آبگریز (سیلیس های آبگریز) در روغن سبک ثبت اختراع شدند. در اوایل دهه ، موم های آبگریز مانند اتیلن بیس استئارآمید در روغن های تولید شده پراکنده شدند. توسعه دیفومر، کف زدا های پایه سیلیکونی با استفاده از امولسیفایرهای مختلف و روغن های اصلاح شده سیلیکون همچنان ادامه دارد.

کف یا فوم چیست؟
کف یا فوم چیست؟

کف یا فوم چیست؟

به پراکندگی پایدار گاز در مایع، کف یا فوم گفته می شود که به صورت حباب های هوا در مایعات بدون سورفاکتانت می باشد. بدترین کف، فوم شناور در سطح می باشد. کف ایجاد شده روی سطح ممکن است باعث ایجاد مشکل در سطح مایع شود و باعث سرریز شدن مخزن یا استخر مورد نظر در اطراف تجهیزات شود که این یک نگرانی ایمنی است.

علت به وجود آمدن کف

علت اصلی به وجود آمدن کف یا فوم ورود گاز به مواد مایع می باشد.
واکنش شیمیایی موادی که کف ایجاد می کنند مانند واکنش ایزوسیانات با آب همزدن مکانیکی ناشی از ورود مکانیکی هوا با هم زدن و مخلوط کردن مواد گردش هوا در زمان مرطوب شدن رنگدانه ها و فیلرها.

علت به وجود آمدن کف

ویژگی ها ضد کف

  1. اثر بخشی و کارایی مناسب
  2. فرایت کمتر
  3. پایداری شیمیایی
  4. غیر سمی بودن و سازگاری با محیط زیست
  5. فلش پوینت بالا
  6. محدوده دمایی گسترده
  7. اکسیداسیون با مقاومت بالا
  8. پایداری در فشارهای بالا، چاه های عمیق، حفاری و چاه های زیر زمینی
  9. فشار بخار کم
  10. دارای قدرت دی الکتریک بالا
آنتی فوم چیست؟
آنتی فوم چیست؟

آنتی فوم چیست؟

(What is anti-foam)

کف گیرها، کف موجود را از بین می برند و آنتی فوم ها از تشکیل بیشتر کف جلوگیری می کنند. آنتی فوم به منظور جلوگیری از تولید کف ناشی از واکنش های مختلف فیزیکی و شیمیایی به کار می رود.

در بیشتر واکنش های شیمایی، کف تولید می شود. آنتی فوم یا دیفومر به منظور جلوگیری از ایجاد فوم در طی واکنش مواد استفاده می شود.

فوم می تواند از طریق مکانیکی یا از طریق یک مکانیزم شیمیایی مانند تخمیر به وجود آید. آنتی فوم در سیستم های مختلف تحت تاثیر دما، pH، حلالیت، فشار و سازگاری مواد شیمیایی، کار می کنند.

علت استفاده از آنتی فوم چیست؟

به وجود آمدن کف در صنعت های مختلف از جمله عواملی می باشد که در بازدهی تولید، اثر منفی و نزولی ایجاد خواهد کرد. تولید کف مشکلات زیادی را در بر می گیرد و تاثیرات نامطلوبی را بر صنعت مربوطه به وجود می آورد. از این رو استفاده از آنتی فوم امری ضروری می باشد. به طور کلی کف در فرآیندهای فرآوری مواد غذایی، تولید مواد شیمیایی، تخمیر، صنعت نساجی، تولید چسب، چاپ جوهر، رنگ، پوشش و رزین در اختلاط، فیلتراسیون، رقیق سازی، پر کردن ظروف محصول، تقطیر و رفلاکس به وجود می آید. به وجود آمدن کف در صنایع مختلف باعث کاهش بازده تجهیزات و تحمیل هزینه‌‌ های بالا می‌ شود، به همین دلیل کنترل و اقدامات لازم برای حذف این پدیده ارزش بسیار زیادی دارد. در فرآیندهای صنعتی ، فوم ها مشکلات جدی را ایجاد می کنند. آن ها باعث ایجاد نقص در پوشش های سطح می شوند و از پر شدن کارآمد ظروف جلوگیری می کنند.علاوه بر این، سرعت واکنش های شیمیایی را کاهش می دهد.

مکانیزم عملکرد

عموماً یک دیفومر درکف نامحلول است و خاصیت فعال سطحی دارد. یکی از ویژگی های اساسی دیفومر، ویسکوزیته پائین و امکان پخش سریع آن روی سطوح فوم می باشد. این ماده به هوای روی سطح مایع وابسته است و در آن لایه های کف را بی ثبات می کند که این عمل باعث پارگی حباب های هوا و شکستن کف سطح می شود. حباب های هوای ورودی جمع شده اند و حباب های بزرگتر با سرعت بیشتری به سطح مایع بالا می روند و کف زدایی از سطح مایعات صورت می پذیرد.

تشکیل فوم در اثر حل شدن مولکول های گاز در مایع است. مولکول های کف زدا، تنش سطحی مایع را تغییر می دهند و می توانند به عنوان مواد فعال سطحی یا سورفکتانت ها عمل کنند. ماهیت سورفکتانت ها می توانند غیر یونی، کاتیونی، آنیونی یا آمفوتریک باشند. سورفاکتانت های مختلف برای تولید انواع آنتی فوم کاربرد دارد.

عملکرد استفاده از کف زدا به نوع کف یعنی ماکرو و میکرو بودن آن، بستگی دارد. کف زدا ها با نفوذ به لایه های فوم، عمل کف زدایی را انجام می دهند.

مواد معمول مورد استفاده در تولید ضد کف عبارتند از: روغن های نامحلول، پلی دی متیل سیلوکسان ها و سایر سیلیکون ها، الکل های خاص، استئارات ها و گلیکول ها. از این افزودنی برای جلوگیری از تشکیل فوم استفاده می شود و یا برای شکستن فومی که قبلاً تشکیل شده است، آن ها را به سیستم اضافه می کنند.

مکانیزم عملکرد آنتی فوم یا دیفومر

کاربرد ضد کف

  • فرآوری مواد غذایی
  • تولید مواد شیمیایی
  • تخمیر، نساجی
  • تولید چسب
  • جوهر چاپ
  • رنگ
  • پوشش و رزین
  • مدیریت فاضلاب
  • مناسب برای چاه‌های عمیق
  • حفاری و محیط‌های زیرزمینی
  • روان کننده عالی برای اورینگ
  • مناسب برای تولید گسکت
  • روانکاری عالی
  • تهیه گل حفاری
  • تقطیر نفت خام
  • مراحل تولید آسفالت
  • تهیه و ساخت رنگ
  • تولید روغن
  • خطوط تولید کاشی و سرامیک
  • تصفیه آب و فاضلاب
  • صنایع نساجی
  • چاپ جوهر
  • تولید ضد یخ
  • صنایع چوب و کاغذ سازی
  • ساخت چسب
  • الکل سازی
  • تهیه لوازم بهداشتی
  • ساخت ضدعفونی کننده مواد غذایی و دارویی

آنتی فوم برای تصفیه فاضلاب

یکی از اهداف اصلی در تصفیه فاضلاب که کف در آن وجود دارد، حفظ کنترل آن کف به کارآمدترین و موثرترین شیوه است. کف بیش از حد در فرایند تولید منجر به موقعیت های ایمنی کنترل نشده، کاهش ظرفیت تولید، افزایش هزینه ها و مشکلات حمل و نقل می شود. اما نه تنها کارایی و اثربخشی، همچنین تخریب پذیری زیستی و مقررات ملی فاضلاب می تواند مسائل اصلی در کاهش و کنترل فوم باشد.

پارامترهای مختلفی در فرمولاسیون دفومرها موثر می باشد، زیرا تنوع آنتی فوم زیاد است. انتخاب نوع آنتی فوم به پارامترهای مختلفی مانند دما، pH، حلالیت، عدم حل شدن، ‌فشار یا سازگاری با مواد شیمیایی موجود در محیط وابسته است.

انواع آنتی فوم براساس کاربرد صنعتی

  1.  آنتی فوم بر اساس ترکیبات سیلیکونی و برای استفاده در کارخانه های تولید رنگ صنعتی.
  2. آنتی فوم بر اساس ترکیبات سیلیکونی تولید شده و مورد استفاده در صنعت نساجی
  3. آنتی فوم برای حفاری چاه های روغن و روند سیمان کاری دیواره های چاه های نفت حفاری می شود.
  4. آنتی فوم در کارخانه های تولید چوب و کاغذ برای از بین بردن کف بدست آمده در فرآیند تولید کاغذ موجود است.
  5. آنتی فوم بر اساس ترکیبات پلی دی متیل سیلوکسان برای استفاده در مجتمع های نفتی و به ویژه در تولید و فرآوری نفت خام و مشتقات نفتی.

ضد کف پودری

ضد کف پودری، این ماده اولین و موثرترین نوع دیفومرها در بازار است و در آب با دمای ۶۰ تا ۶۵ درجه به خوبی حل می شود.

این ماده به عنوان یک ماده دیفومری اغلب در کاغذهایی با کیفیت عالی بکار میرود.

توصیه می شود که از محلول ٪۲ استفاده شود و با اضافه کردن ٪۲۵ آب در ابتدا و مخلوط کردن و گرم کردن تا دمای ۶۰ درجه محلول حاصل می شود. بعد از غلظت نهایی انحلال مناسب با اضافه کردن آب بدست می آید. با استفاده از این روش به محلول خوبی در آب خواهیم رسید. این روش از ایجاد اختلال بر روی کیفیت کاغذ جلوگیری می کند.

خرید ضد کف

برای خرید ضد کف الکلی – سیلیکونی و غیر سیلیکونی میتوانید با شماره های زیر در ارتباط باشید و از مشاوره رایگان بهره مند شوید.

تلفن : 22113595-021 – 22113594-021 – 22113596-021 –22113597-021 – 22113598-021

لیست قیمت انواع ضد کف (آنتی فوم)

ردیفنام محصولقیمت
1ضد کف سیلیکونی ISD-R100تماس بگیرید
2ضد کف سیلیکونی ISD-100تماس بگیرید
3ضد کف سیلیکونی ISD-200تماس بگیرید
4ضد کف سیلیکونی ISD-300تماس بگیرید
5ضد کف الکلی ISD-400تماس بگیرید
6ضد کف سیلیکونی پودری ISD-500تماس بگیرید
7ضد کف سیلیکونی ISD-600تماس بگیرید
8ضد کف سیلیکونی کنز ISD-700تماس بگیرید
9ضد کف غیر سیلیکونی(آکریلیک) ISD-800تماس بگیرید
10ضد کف غیر سیلیکونی(پایه حلال) ISD-1100تماس بگیرید

ضد کف چیست؟

برای جلوگیری از تولید کف در طی روند مورد نظر استفاده می شود و از تشکیل کف جلوگیری می کند

انواع ضد کف چیست؟

شامل سیلیکونی (پودری و مایع)، غیر سیلیکونی، الکلی، خوراکی می شوند.

مشاوره و درخواست همکاری

کارشناسان پتروشیمی دانشمند آماده پاسخگویی و ارائه خدمات به شما مشتریان گرامی میباشد.

تلفن تماس :
1817 - 026
ایمیل :
Info@chemical-co.com
شبکه های اجتماعی :
آنچه در این مطلب میخوانید !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *