انواع روغن

روغن کرچک

روغن کرچک، یک تری گلیسیرید است که از نظر شیمیایی به صورت یک مولکول گلیسرول با هر سه گروه هیدروکسیل با اسید چرب با زنجیره بلند استری، می باشد. اسید چرب اصلی آن 12-هیدروکسی، 9-اوکتا دکانوئیک اسید غیر اشباع، هیدروکسیله است که به اسید ریسینولئیک معروف است.

برای خرید روغن کرچک و سایر مواد اولیه شیمیایی از طریق شماره های تماس ثبت شده با پتروشیمی دانشمند در ارتباط باشید.

جدول مشخصات فنی روغن کرچک:

فرمول شیمیایی روغن کرچک

C8H18

نام دیگر روغن کرچک

روغن کسترول

وزن مولکولی

933.4 g/mol

فرمول مولکولی  روغن کرچک

C57H104O9

نقطه جوش

313°C

چگالی

0.961 g/cm3

 

ساختار اصلی ترین ترکیب روغن کرچک:

آزمایش کننده گلیسرول و اسید ریسینولئیک

روغن کرچک چیست؟

روغن کرچک یک روغن گیاهی است که از لوبیا کرچک فشرده می شود. روغن کرچک مایع بی رنگ تا زرد بسیار کم رنگ با طعم و بوی مشخص است. این ماده مخلوطی از تری گلیسیریدها است که تقریباً 90 درصد از زنجیره های اسیدهای چرب در آن ریسینولئات هستند. اولئات و لینولئات ها از دیگر اجزای قابل توجه هستند.

روغن کرچک به عنوان منبع اسید ریسینولئیک، یک اسید چرب غیر اشباع با 18 کربن، شناخته شده است. در میان اسیدهای چرب، اسید ریسینولئیک از آن جهت غیرمعمول است، که دارای یک گروه عملکردی هیدروکسیل روی کربن 12 است. این گروه عملکردی باعث قطبی شدن اسید ریسینولئیک (و روغن کرچک) نسبت به بیشتر چربی ها می شود. واکنش شیمیایی گروه الکلی نیز امکان اشتغال زایی شیمیایی را فراهم می کند که با اکثر روغن های دانه دیگر امکان پذیر نیست. روغن کرچک به دلیل محتوای اسید ریسینولئیک، ماده شیمیایی با ارزشی در مواد اولیه است و قیمت بالاتری نسبت به سایر روغن های دانه ها دارد.

ترکیب متوسط ​​زنجیره روغن دانه کرچک/اسیدهای چرب:

روغن کرچک از ترکیبات زیر ساخته شده است:

  • اسید ریکینولئیک 85% الی 95%
  • اسید اولئیک 2% الی 6%
  • اسید لینولئیک 1% الی 5%
  • α-لینولنیک اسید 0.5% الی 1%
  • اسید استئاریک 0.5% الی 1%
  • اسید پالمیتیک 0.5% الی 1%
  • اسید دی هیدروکسی استئاریک 0.3% الی 0.5%
  • دیگر ترکیبات 2% الی 0.5%

کاربرد روغن کرچک یا روغن کستر در صنایع غذایی:

در صنایع غذایی، از روغن کرچک درجه مواد غذایی در مواد افزودنی غذایی، طعم دهنده ها، آب نبات (به عنوان مثال: پلی گلیسرول پلی ریسینولئات یا PGPR در شکلات)، به عنوان یک مهار کننده قالب و در بسته بندی استفاده می شود. روغن کرچک پلی اکسی اتیلاته همچنین در صنایع غذایی استفاده می شود.

کاربرد روغن کرچک در صنعت:

روغن کرچک و مشتقات آن در ساخت انواع صابون، روان کننده، مایعات هیدرولیکی و ترمز، رنگ، پوشش، جوهر، پلاستیک مقاوم در برابر سرما، واکس و لاک، نایلون، داروسازی و عطر استفاده می شود.

کاربرد روغن کرچک در طب سنتی:

استفاده از روغن کرچک به عنوان ملین در حدود سال 1550 قبل از میلاد مسیح گواهی شده است و چندین قرن قبل از آن استفاده می شده است. سازمان غذا و دارو (FDA) روغن کرچک را به عنوان یک ماده ایمن و شناخته شده، برای استفاده بدون نسخه به عنوان ملین با مهم ترین اثر روده کوچک، محل هضم، طبقه بندی کرده است. این ماده طی فرآیندهایی به اسید ریسینولئیک تبدیل می شود.

اگرچه در طب سنتی برای ایجاد زایمان در زنان باردار استفاده می شود، اما شواهد کافی وجود ندارد که روغن کرچک در اتساع دهانه رحم یا القای زایمان موثر است. امروزه، روغن کرچک همچنان یک درمان طبیعی محبوب برای بیماری های شایع مانند یبوست و بیماری های پوستی است و معمولاً در محصولات زیبایی طبیعی مورد استفاده قرار می گیرد.

کاربرد روغن کرچک در علم پزشکی:

روغن کرچک یا مشتق روغن کرچک مانند: روغن کرچک پلی اتوکسیله، یک سورفاکتانت غیر یونی است و در واقع ماده ای است که به داروهای تجویز شده اضافه می شود. از جمله داروهای حاوی روغن کرچک می توان به میکونازول، یک عامل ضد قارچ، پاکلیتاکسل، یک مهار کننده میتوزیک که در شیمی درمانی سرطان استفاده می شود، می توان اشاره کرد. همچنین در تزریق سیکلوسپورین، داروی سرکوب کننده سیستم ایمنی که به طور گسترده در ارتباط با پیوند اعضا برای کاهش فعالیت سیستم ایمنی بدن بیمار استفاده می شود، نیز کاربرد دارد. از روغن کرچک در تولید ملفلات نلفیناویر، مهار کننده پروتئاز، تاکرولیموس و پماد زنادرم نیز استفاده می شود.

این روغن برای ساخت داروها یا قطره های اشک مصنوعی برای درمان خشکی چشم نیز به کار برده می شود.

اسید ریسینولئیک، اسید چرب اصلی موجود در روغن کرچک، دارای خواص ضد التهابی چشمگیری است. مطالعات نشان داده است که وقتی روغن کرچک به صورت موضعی استفاده شود، التهاب را کاهش می دهد و درد را تسکین می دهد. آکنه نوعی بیماری پوستی است که می تواند باعث ایجاد جوش های سرسیاه، جوش های چرکی و برجستگی های بزرگ و دردناک در صورت و بدن شود.

روغن کرچک دارای خواص ضد میکروبی است که هنگام استفاده روی پوست می تواند به مبارزه با رشد بیش از حد باکتری کمک کند. کاندیدا آلبیکانس نوعی قارچ است، که معمولاً باعث مشکلات دندانی مانند رشد پلاک، عفونت لثه و عفونت کانال ریشه می شود. مطالعات نشان می دهد که مسواک زدن و خیساندن پروتزهای مصنوعی در محلول حاوی روغن کرچک منجر به کاهش قابل توجهی در کاندیدا در افراد مسنی که از پروتز دندان استفاده می کنند می شود.

کاربرد روغن کرچک در مراقبت از پوست و مو:

روغن کرچک در محصولات آرایشی موجود در کرم ها و به عنوان مرطوب کننده استفاده شده است. مقادیر کمی روغن کرچک به طور مداوم در صابون فرآیند سرد استفاده می شود، تا کف را افزایش دهد. همچنین از این ماده برای تقویت حالت دهنده مو در سایر محصولات و همچنین برای خاصیت ضد شوره استفاده شده است.

روغن کرچک سرشار از اسید ریسینولئیک، یک اسید چرب اشباع نشده است. این نوع چربی ها به عنوان مرطوب کننده عمل می کنند و می توانند برای مرطوب سازی پوست استفاده شوند. مواد شوینده با جلوگیری از اتلاف آب از طریق لایه خارجی پوست، رطوبت را حفظ می کنند. روغن کرچک اغلب در محصولات آرایشی و بهداشتی برای تقویت آب بدن استفاده می شود و اغلب به محصولاتی مانند لوسیون ها، مواد آرایشی و پاک کننده ها اضافه می شود. شما همچنین می توانید به تنهایی از این روغن غنی به عنوان جایگزین طبیعی برای مرطوب کننده ها و لوسیون های خریداری شده در فروشگاه استفاده کنید. روغن کرچک غلیظ است، بنابراین اغلب با روغن های پوست دوست مانند بادام، زیتون و نارگیل مخلوط می شود و یک مرطوب کننده فوق العاده مرطوب ایجاد می کند.

بسیاری از مردم از روغن کرچک به عنوان نرم کننده طبیعی مو استفاده می کنند. موهای خشک یا آسیب دیده به خصوص می توانند از یک مرطوب کننده شدید مانند روغن کرچک بهره مند شوند. استفاده از چربی مانند روغن کرچک به طور منظم بر روی مو به روغن کاری ساقه مو کمک می کند، انعطاف پذیری را افزایش می دهد و احتمال شکستگی را کاهش می دهد.

کاربرد روغن کرچک در پوشش ها:

روغن کرچک به عنوان یک پلیول پایه زیست در صنایع پلی یورتان استفاده می شود. عملکرد متوسط ​​(تعداد گروه های هیدروکسیل در هر مولکول تری گلیسیرید) روغن کرچک 7/2 است، بنابراین از آن به عنوان یک پلیول سفت و سخت و در پوشش ها استفاده می شود.

یک استفاده خاص در بتن پلی اورتان است که در آن یک امولسیون روغن کرچک با یک ایزوسیانات (معمولاً پلیمر MDI متیلن دی فنیل دی ایزوسیانات پلیمری) و یک سیمان و سنگ دانه ساختمانی واکنش داده می شود. این ماده کاملاً غلیظ به عنوان دوغابی استفاده می شود که خود ترازی باشد. این پایه برای ساخت کف انعطاف پذیر معمولاً با سیستم های دیگر پوشانده می شود.

این یک روغن خشک کننده نیست، به این معنی که در مقایسه با روغن هایی مانند روغن بذر کتان دارای واکنش کم با هوا است. کم آبی روغن کرچک باعث تولید اسیدهای لینولئیک می شود، که خاصیت خشک کنندگی دارند. در این فرآیند، گروه OH روی اسید ریسینولئیک همراه با یک هیدروژن از اتم کربن بعدی با تولید یک پیوند دوتایی که دارای خواص پیوند متقاطع اکسیداتیو و روغن خشک کننده است، حذف می شوند.

استفاده از روغن کرچک به عنوان ملین:

شاید یکی از معروف ترین کاربردهای دارویی روغن کرچک به عنوان یک ملین طبیعی باشد. این ماده به عنوان یک ملین محرک طبقه بندی می شود، به این معنی که حرکت ماهیچه هایی را که مواد را از طریق روده هل می دهند افزایش می دهد و به پاکسازی روده ها کمک می کند. ملین های محرک به سرعت عمل می کنند و معمولاً برای رفع یبوست موقت استفاده می شوند. هنگامی که از طریق دهان مصرف می شود، روغن کرچک در روده کوچک تجزیه می شود و اسید ریسینولئیک، اسید چرب اصلی موجود در روغن کرچک آزاد می شود. اسید ریسینولئیک سپس توسط روده جذب می شود، و یک اثر ملین قوی تحریک می کند. در حقیقت، چندین مطالعه نشان داده است که روغن کرچک می تواند یبوست را برطرف کند. اگرچه می توان از آن برای رفع یبوست های گاه به گاه استفاده کرد، اما روغن کرچک به عنوان درمانی برای مسائل طولانی مدت توصیه نمی شود.

استفاده از روغن کرچک برای درمان زخم:

مالیدن روغن کرچک بر روی زخم ها محیط مرطوبی ایجاد می کند که باعث ترمیم شده و از خشک شدن زخم ها جلوگیری می کند. روغن کرچک رشد بافت را تحریک می کند تا بتواند مانعی بین زخم و محیط ایجاد شود و خطر عفونت را کاهش دهد.

لیست قیمت روغن کرچک:

ردیف

نام محصول

قیمت

1

قیمت روغن کرچک صنعتی

تماس بگیرید.

2

قیمت روغن کرچک خوراکی

تماس بگیرید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
تماس با کارشناسان فروش