یک قدم تا ثبت سفارش
%d8%a2%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%a7%d8%b3%da%a9%d8%a7%d9%84%d8%a7%d9%86%d8%aa_5faf8a82bad18-jpeg

آنتی اسکالانت (ماده ای که از پوسته پوسته شدن سطح جلوگیری می کند یا آن را کند می کند). به عنوان یک ماده افزودنی در فرآیند پیش تصفیه در سیستم های اسمز معکوس یا RO کاربرد بسیار دارد. آنتی اسکالانت ها خانواده ای از مواد شیمیایی هستند که برای جلوگیری...

آنتی اسکالانت

امکان ارسال با سریع ترین زمان ممکن به سراسر ایران

خرید بدون واسط و مستقیم از تولید کننده (قیمت کارخانه)

ارسال سریع به تمامی ایران

موجود در انبار تهران

بــهــترین قــــیمت و کـــــیفـیت

قیمت تضمینی در خریدهای عمده

مشاوره رایگان پیش از خرید

پشتیبانی تا تحویل کالا

امـــکان مرجــوع مـــحصول

مرجوع محصول در صورت عدم تطابق

آنتی اسکالانت چیست؟

آنتی اسکالانت (ماده ای که از پوسته پوسته شدن سطح جلوگیری می کند یا آن را کند می کند). به عنوان یک ماده افزودنی در فرآیند پیش تصفیه در سیستم های اسمز معکوس یا RO کاربرد بسیار دارد. آنتی اسکالانت ها خانواده ای از مواد شیمیایی هستند که برای جلوگیری از تشکیل رسوب نمک های معدنی متبلور به کار می روند. پتروشیمی دانشمند، تولید کننده آنتی اسکالانت می باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص خرید و دریافت MSDS با کارشناسان ما، تماس حاصل فرمائید.

آنتی اسکالانت چیست؟

در واقع این مواد نوعی ضد رسوب هستند که برای پاکسازی سیستم های تصفیه آب، جهت جلوگیری از تشکیل رسوب ممبران به سیستم های آب شیرین کن RO تزریق می شود. به دلیل داشتن املاح و نمک های معدنی در آب خام، این املاح حین عبور از غشای ممبران، بر روی ممبران رسوب ایجاد می کنند، که این رسوبات با گذشت زمان باعث گرفتگی منافذ غشای ممبران می شوند، بنابراین باید از ضدرسوب به منظور جلوگیری از تشکیل رسوبات روی غشای ممبران و همچنین برای جلوگیری از کاهش راندمان آب خروجی از سیستم آب شیرین کن RO ، استفاده می شود.

از ضد رسوب، برای جلوگیری از پوسته پوسته شدن و رسوب زدگی غشاهای RO استفاده می شود. این مواد می توانند رسوب گذاری مواد معدنی مانند: سولفات کلسیم، کربنات کلسیم، سولفات باریم، سیلیس، فلوراید کلسیم و سولفات استرانسیم را از بین ببرند.

عملیات رسوب زدایی:

عملیات رسوب زدایی از دو طریق امکان پذیر می باشد:

  • استفاده از فیلترهای آنتی اسکالانت یا فیلتر ضد رسوب: که به منظور رسوب زدایی به کار می روند.
  • استفاده از مواد شیمیایی آنتی اسکالانت: که مانع از تشکیل رسوب می شوند.

مکانیزم:

آنتی اسکالانت به عنوان یک ماده موثر جهت کنترل رسوب در غشاهای اسمز معکوس استفاده می شود. قبل از انتقال آب به غشای اسمز معکوس، ضد رسوب با غلظت مناسب به جریان خوراکی آب ورودی تزریق شده، و مواد شیمیایی به کار رفته در فرمول ضد رسوب ها مانع از تشکیل انواع رسوبات معدنی (mineral scale) در سطح غشا می شود. تزریق غلظت مناسب از ضد رسوب ها منجر به کنترل تشکیل انواع رسوبات معدنی مانند: کلسیم کربنات، کلسیم سولفات، رسوبات آهن و غیره در سطح غشا می شود.در واقع مکانیزم عملکرد ضد رسوب در غشای ممبران سیستم آب شیرین کن RO بدین گونه است که با تاثیر بر عوامل ایجاد کننده رسوب، باعث تاخیر در تشکیل رسوبات در طی زمان حرکت از غشای ممبران می شود و از این طریق مانع تشکیل رسوب بر سطح غشای ممبران می شود.

به بیان ساده تر ضدرسوب به آلاینده ها یا رسوبات موجود در آب خام می پیوندد و مانع از چسبیدن آن ها به غشا یا سطح تجهیزات می شود. و در سیستم ها مدار باز آن ها را از طریق جریان سیستم توسط سیال مورد نظر، همراه با پساب خروجی از سیستم خارج می کند.

فرمول شیمیایی:

فرمول شیمیایی آنتی اسکالانت ها با توجه به پایه شیمیایی آن ها متفاوت است. معمولا آنتی اسکالانت ها پایه پلیمری بر پایه آکریلیک اسید (Acrylic acid polymers) و یا ارگانوفسفات (Organophosphatess) می باشند.

آنتی اسکالانت

انواع آنتی اسکالانت:

  • آنتی اسکالانت پایه فسفاته
  • آنتی اسکالانت پایه پلیمری

پایه فسفاته:

پایه فسفات دارای گروه های عاملی فسفات و اسید کربوکسیلیک می باشد. در واقع ضد رسوب فسفاته، بهترین نوع آنتی اسکالانت است، اما، خاصیت دیسپرس کنندگی کمی دارد.

پایه پلیمری:

پایه پلیمری دارای وزن مولکولی بالایی است. این ماده قدرت رسوب زدایی از انواع رسوبات مانند رسوبات کربناته و رسوبات سولفاته را دارد. به منظور جلوگیری از ایجاد رسوب در آب های شور مانند دریا و نیز آب هایی با سختی بالا به کار می رود.

کاربرد آنتی اسکالانت در تصفیه آب:

از ضد رسوب به عنوان مرحله دوم تصفیه آب برای تبدیل آب سخت به آب نرم استفاده می شود.

آنتی اسکالانت در سیستم RO چیست؟

ضد رسوب پیش تصفیه ای است که به داخل آب خوراکی که از غشا ممبران  RO جریان دارد، تزریق می شود و از پوسته پوسته شدن غشا جلوگیری می کند. مقیاس گذاری غشای RO هنگامی اتفاق می افتد که ذرات بر روی غشا جمع شده و باعث متصل شدن منافذ غشا می شوند.

آب RO چیست؟

اسمز معکوس (RO) یک فرآیند غشایی تحت فشار است که برای تصفیه آب استفاده می شود. در تمام فرآیندهای غشایی تحت فشار، آب از غشاها راحت تر از آلودگی های خارج شده عبور می کند.

فناوری آنتی اسکالانت برای سیستم های RO در ابتدا از مواد شیمیایی استفاده شده در کاربردهای آب خنک کننده و آب دیگ بخار استفاده می شد. به درستی لازم به ذکر است که تعداد زیادی از شیمی های مختلف ضد اسکالی که تکامل یافته اند بسته به نوع کاربرد و پلیمر آلی مورد استفاده، نتایج و اثربخشی زیادی را ایجاد کرده اند.

نحوه تزریق در سیستم RO:

در سیستم آب شیرین کن یا اسمز معکوس RO، باید ضد رسوب بعد از فیلتر شنی و فیلتر کربنی و یا قبل از فیلتر میکرونی به سیستم تزریق شود.

برای تزریق باید مقدار آنتی اسکالانت مورد نظر را با آب تصفیه شده، رقیق نمود و سپس آن را توسط دوزینگ پمپ به سیستم با دوز مشخص تزریق کرد .

دوز مصرف یا تزریق:

میزان مصرف یا دوز تزریقی آنتی اسکالانت بسته به عوامل زیر می باشد:

  • آنالیز آب خام ورودی
  • میزان جریان ورودی
  • میزان دبی  
  • میزان TDS آب ورودی
  • میزان ریکاوری سیستم
  • دمای سیستم
  • pH سیستم
  • نوع ممبران

با استفاده از نرم افزار های اختصاصی  COROLAT و  یا سایر نرم افزارها می توان دوز مصرف را تعیین کرد. به طور کلی، دوز مصرف تزریق آنتی اسکالانت‌ ها حدودا 1 الی ppm 6 در نظر گرفته می شود.

لیست قیمت:

ردیف

نام محصول

  قیمت

1

قیمت آنتی اسکالانت

تماس بگیرید

2

فلوکون 260

تماس بگیرید

3

Vitec 3000 

تماس بگیرید

5/5 - (1 امتیاز)
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
Back to top button

شما هم دعوتید 🎨

بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی رنگ و رزین

اطلاعات بیشتر

This will close in 107 seconds

error: Content is protected !!