یک قدم تا ثبت سفارش

ضد کف مخصوص چسب در 2 مدل سیلیکونی و غیر سیلیکونی

در این مقاله به بررسی کاربرد ضد کف مخصوص چسب می پردازیم

 

ضد کف مخصوص چسب :

ضد کف اساساً در فرمولاسیون چسب های متشکل از آب استفاده می شود، اما در سیستم های حلال و بدون حلال نیز مورد استفاده قرار می گیرد. انتخاب عامل ضد کف مناسب عمدتاً به فرمول چسب متمایز، فرآیندهای به کار رفته در فرمولاسیون یا تبدیل بستگی دارد.

مشکلات ناشی از کف کردن در چسب :

کف کردن مشکلی است که گریبانگیر بسیاری از کاربردهای چسب می شود. چسب های امولسیونی به ویژه در معرض مشکلات و عواقب گران قیمت ایجاد شده توسط کف هستند.

هنگامی که ضد کف به فوم داخل چسب اضافه می شود، کف یا حباب های به وجود آمده از سطح و داخل محصول را از بین می برد. در واقع در چسب های پایه آب، ضدکف به صورت امولسیون به حباب ها وارد می شود و آن ها را از بین می برد و در سایر چسب های پایه حلال نیز مکانیزم عملکرد چسب به همین روال صورت می پذیرد. در واقع مکانیسم هایی که توسط آن این ذرات می توانند باعث پارگی یک فیلم شوند و کف را از بین ببرند. کف می تواند در کارایی چسب خلل ایجاد کند.

 کف کردن می تواند منجر به موارد زیر شود :

ناکارآمدی در فرآیند چسبیدن، سرریز شدن در مخازن، ناپایداری امولسیون چسب، و پوشش ضعیف بستر از جمله مشکلات ناشی از بروز کف در بخش چسبندگی چسب می باشند. به عنوان مثال، در استفاده از یک پوشش چسب، مشکلات کف می تواند منجر به چندین نوع نقص شود، از جمله: دهانه, سوراخ کردن پین (چشم ماهی)، وخیس ماندن گردد. این ها نه تنها زیبایی پوشش چسب را کاهش می دهند، بلکه می توانند به طور قابل توجهی خاصیت چسبندگی محصول نهایی را کاهش دهند.

ضد کف مخصوص چسب در 2 مدل سیلیکون و غیر سیلیکونی

افزایش ویسکوزیته سیستم :

تشکیل حباب یا فوم بر روی یک پوشش نازک چسبی نیازمند توجه ویژه است. در یک پوشش چسبنده با آب که روی یک بستر اعمال می شود، همانطور که آب موجود در فرمول در سطح تبخیر می شود، باعث افزایش ویسکوزیته می شود. این افزایش ویسکوزیته از بالا آمدن حباب‌های کوچک‌تر درون پوشش به سطح جلوگیری می‌کند و همچنین از احتمال بازگشت مایع به فضایی که در ابتدا توسط حباب اشغال شده بود، جلوگیری می‌کند.

این وضعیت باعث ایجاد دهانه ها در پوشش می شود و حباب‌های کوچک‌تری در پوشش باقی می‌مانند، زیرا سوراخ‌های پین‌ها با کوچک شدن ضخامت لایه، باعث می‌شود حباب‌ها یک فضای خالی بین بستر و رابط هوا ایجاد کنند.

بنابراین، راه حل ممکن برای این مشکلات می تواند استفاده از آنتی فوم چسب یا همان ضد کف مخصوص چسب باشد.

فومینگ امولسیون گاز در مایع است. تمام فرایندهایی که منجر به تشکیل گاز و وارد شدن آن ها به مایعات می شوند، به نفع کف کردن هستند.

خواص آنتی فوم مخصوص چسب :  

مایع باید دارای ضریب پخش سریع باشد تا در سطح رسانه پخش شود. این امر به طور کلی در افزودنی هایی که کشش سطحی پایینی ایجاد می کنند، مشهود است.

ضد کف مخصوص چسب در 2 مدل سیلیکون و غیر سیلیکونی

عوامل کنترل فوم  یا همان آنتی فوم ها، ذرات آبگریزی هستند که بر روی یک زاویه تماس نیمه خاص کار می کنند. بنابراین، آن ها باید اندازه و شکل مناسبی داشته باشند. این خاصیت منجر می شود تا به دیواره فوم نفوذ کند.

عوامل مختلف کنترل کف :

قابلیت کاربرد کف زدا به شدت به سیستم چسب خاص و فرآیندهای مورد استفاده در فرمولاسیون و اعمال چسب بستگی دارد. یکی از معیارهای اصلی،انتخاب بین آنتی فوم سیلیکونی یا آنتی فوم غیر سیلیکونی است.

ضدکف های سیلیکونی یا پلی سیلوکسان در کشش سطحی کم و حلالیت خوب عالی هستند. این ویژگی باعث می شود تا این محصولات برای اولین بار در سیستم های حلال مورد استفاده قرار گیرند، جایی که کشش سطحی پایین حلال باید عبور داده شود تا ویژگی های پخش آنتی فوم به خوبی ایجاد شود.

علاوه بر این، پلی سیلوکسان ها در سیستم های شفاف به دلیل عدم تاثیر شفافیت ترجیح داده می شوند. با این حال، پلی سیلوکسان ها برای ایجاد خواص چسبندگی حساس تر هستند و معمولاً در مقایسه با کف زداهای بدون پلی سیلوکسان گران تر هستند.

انتخاب آنتی فوم مناسب با اطمینان از سازگاری محدود کف زدایی با سیستم کف به دست می آید. سازگاری ضعیف منجر به خطر بالایی برای ایجاد عیوب سطح فیلم می شود، در حالی که سازگاری عالی به طور کلی به معنی خواص کف زدایی ضعیف تر است.

پتروشیمی دانشمند علاوه بر تولید ضد کف مخصوص چسب، توانایی تولید انواع آنتی فوم های سیلیکونی و غیرسیلیکونی را دارد. بدین منظور برای دریافت اطلاعات و مشاوره کافی است با بخش فروش ضدکف چسب تماس حاصل فرمائید.

 

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
error: Content is protected !!