انواع تگزاپون

تگزاپون صدفی

سدیم لارت سولفات صدفی (سدیم لورات سولفات):

سدیم دودسیل سولفات یا سدیم لوریل سولفات، که گاهی اوقات لوریل سولفات سدیم نیز نوشته می شود، یک ترکیب آلی مصنوعی با فرمول CH₃(CH2)₁₁SO₄Na است. این سورفکتانت آنیونی در بسیاری از محصولات تمیز کننده و بهداشتی استفاده می شود. این مولکول یک ارگانوسولفات و یک نمک است.

سولفات سدیم لوریت، یک انقباض پذیرفته شده از سدیم لوریل اتر سولفات، یک ماده شوینده و سورفاکتانت آنیونی است که در بسیاری از محصولات مراقبت شخصی یافت می شود. SLES یک ماده کف کننده ارزان و بسیار موثر است.

این ترکیب، به فرم جامد است و دارای نقطه ذوب نسبتاً بالایی می باشد، که برای ایجاد حالت مورد نظر از یک ترکیب خمیری حدواسط به کار می رود. نام دیگر آن سدیم لارت سولفات صدفی، تگزاپون صدفی یا خمیر صدفی نیز شناخته می‌شود. در پروسه‌های سرد به راحتی مصرف می شود و حالتی  صدف مانند ایجاد می کند. تگزاپن صدفی مخلوط تگزاپون و EGMS/EGDS است. در واقع عامل اصلی صدفی کننده  است. این تگزاپن وظیفه پخش و یکنواخت کردن ذرات صدفی را بر عهده دارد. شکل و اندازه ذرات صدفی در پایداری آن تاثیرگذار بوده.  

جدول مشخصات فنی تگزاپون صدفی:

نام ماده
تگزاپون صدفی
فرمول شیمیایی تگزاپون صدفی
NaC12H25SO4
جرم مولکولی
288.372 g/mol
شناسه IUPAC
سدیم لوریل سولفات
تراکم
1.01 g/cm2
آنیون های دیگر
سدیم لورات سولفات، سولفات میرت سدیم

کاربرد سدیم دودسیل سولفات صدفی:

  • سدیم دودسیل سولفات، درجه زیست شناسی مولکولی (SDS)، شوینده ای است که به عنوان پروتئین های غیرقابل انکار شناخته می شود.
  • از این ماده در عدم القای الکتروفورز ژل پلی آکریل آمید برای تعیین وزن مولکولی پروتئین استفاده می شود.
  • به عنوان افزودنی غذایی یا مترادف آن لوریل سولفات سدیم (SLS) ظاهر می شود، این ترکیب، ماده ای بی خطراست که برای استفاده مواد غذایی شناخته می شود. به عنوان ماده امولسیون کننده استفاده می شود.
  • در تولید مایعات شوینده که درخشش خاصی در شکل آن هاست مانند صابون مایع، شامپوها، مواد شوینده لباسشویی، مواد شوینده ظرف شویی، خمیر دندان.

مزایای استفاده از تگزاپن صدفی:

این ماده در دمای محیط مورد استفاده قرار می گیرد و باعث کاهش هزینه های تولید می شود. تگزاپون صدفی ظاهر بسیار زیبایی به محصول نهایی می بخشد. تگزاپون صدفی جزو دسته بندی امولسیفایرها است، بنابراین صدفی نام دارد، زیرا باعث می شود شامپوها و سایر مایعات بهداشتی مانند صابون ها غیرشفاف و صدفی دیده شوند. در محصولات آرایشی و بهداشتی به عنوان اسانس، غلیظ کننده و رنگ دهنده به کار می رود.

نحوه تولید تگزاپن صدفی:

تولید و تهیه تگزاپن صدفی نیازمند مهارت است. برای تهیه تگزاپون صدفی ابتدا عامل صدفی کننده جامد را ذوب می کنند و به مخلوط تگزاپنی که در آب حل شده است، می افزایند. ترکیب این مواد و سرد کردن آن ها باعث تهیه تگزاپون صدفی می شود.

ویژگی های تگزاپون صدفی:

  • خاصیت غیر شفاف سازی
  • خاصیت نرم کنندگی
  • تثبیت کننده امولوسیون
  • تغلیظ کننده

تگزاپون صدفی عامل اپسیفای کننده:

گلیکول استئارات یا تگزاپن صدفی در مقادیر کم، قابلیت غیرشفاف کردن مایعات را دارد. این ماده می تواند نو را بازتاب دهد و باعث ایجاد ظاهری صدفی یا درخشان و لوکس تر شود. اگر در فرمولاسیون شامپوها یا مایع های دستشویی به میزان 4 الی 5 درصد استفاده شود، محصول را سفید و صدفی می کند.

خاصیت نرم کنندگی تگزاپون صدفی:

این ماده دارای خاصیت نرم کنندگی است یعنی به صورت موضعی بر روی پوست استفاده می شود تا پوست را نرم و لطیف کند. این ماده بافتی غلیظ و چرب دارد و این امکان را می دهد تا فضای ریز موجود بین رشته های پروتئینی پر شوند. بنابراین تگزاپون صدفی، ماده نرم کننده است. گلیکول استئارات بیشتر برای پوست های خشک مفید است، در بسیاری از مرطوب کننده ها، لوسیون های بدن، کرم های بدن، شامپوها و نرم کننده ها یافت می شود.

خاصیت تثبیت کنندگی امولوسیون تگزاپون صدفی:

گلیکول استئارات یاتگزاپن صدفی، خواص سورفکتانتی یا تثبیت کنندگی ملایمی دارد، زیرا ساختار آن به گونه ای است که یک سر آب دوست و یک سر چربی دوست دارد. بنا به این خاصیت، ذرات چربی را در محلول آب نگه می دارد و از پخش شدن آن ها جلوگیری می کند. همچنین باعث افزایش ماندگاری محصولات می شود.

خاصیت تغلیظ کنندگی تگزاپن صدفی:

اتیلن گلیکول مونو استئارات و گلیکول دی استئارات هردو به غلیظ شدن محلول کمک می کنند و آن را ویسکوز می کنند. یعنی باعث افزایش ویسکوزیته آن می شوند.

لیست قیمت تگزاپون صدفی:

 

ردیف
نام محصول
قیمت
1
قیمت سدیم لوریل اتر سولفات
تماس بگیرید

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
تماس با کارشناسان فروش