تلفن تماس :

1817 - 026

غلظت دهنده

این غلظت دهنده ترکیبی بر پایه تمبر هندی بوده و از لحاظ ویسکوزیته متوسط است، و مناسب برای چاپ پلی استر است. پتروشیمی دانشمند به عنوان یکی از تامین کنندگان مواد شیمیایی کشور می تواند، شما را در خرید و فروش انواع غلظت دهنده راهنمایی می کند. جهت کسب اطلاعات بیشتر و خرید مواد اولیه مورد نظر با کارشناسان پتروشیمی دانشمند در تماس باشید.

غلظت دهنده چیست؟

غلیظ کننده یا غلظت دهنده، ماده ای است که می تواند ویسکوزیته یک مایع را افزایش دهد، بدون اینکه سایر خصوصیات آن تغییر اساسی کند. آن ها به صورت مواد چسبناک یا ویسکوز هستند، که در ساخت خمیرهای چاپ ویسکوز در آب استفاده می شوند. پتروشیمی دانشمند غلظت دهنده را با کد CJ-H8 به بازار عرضه می کند. این ماده از نظر شکل ظاهری به صورت پودر کرم رنگ می باشد. از ماده غلیظ کننده برای ایجاد چسبندگی و قابلیت انعطاف پذیری به خمیر چاپ استفاده می شود، تا بتواند بدون پخش شدن روی سطح پارچه اعمال شود و طرح ها را تحت فشار زیاد حفظ کند.

جدول مشخصات فنی غلظت دهنده CJ-H8:

نام محصول

غلظت دهنده نساجی

کد محصول

CJ-H8

شکل ظاهری

پودر کرم رنگ

pH

9-11

پایه شیمیایی

کربوکسی متیل تمبر هندی

ساختار یونی

آنیونیک

خاصیت حل شوندگی

به راحتی در آب سرد حل می شود.

 انواع غلظت دهنده:

  • غلظت دهنده پایه گیاهی
  • غلظت دهنده پایه مصنوعی
  • غلظت دهنده نیمه مصنوعی

ساختار غلظت دهنده های گیاهی:

غلظت دهنده ها بر پایه های متفاوتی تولید می شوند. که بیس اصلی آن ها معمولا گیاهی است. مثلا از غلظت دهنده های گیاهی می توان به آرد دانه اقاقیا، صمغ های گیاهی، صمغ عربی، صمغ کریستال، کتیرا و آلژینات اشاره کرد. 

غلظت دهنده های نیمه مصنوعی:

منبع اصلی غلظت دهنده های نیمه مصنوعی، چوب می باشد که سلولز آن بازیافته شده و بعد از انجام واکنش های شیمیایی لازم، موادی مثل متیل سلولز، اتیل سلولز و کربوکسی متیل سلولز (C.M.C) یا (Carboxy Methyl Cellulosee) تولید می گردند. این مواد بیشتر به عنوان آهار در صنعت نساجی مورد استفاده قرار گرفته و در مواردی به عنوان غلظت دهنده به کار می رود.

غلظت دهنده های مصنوعی:

عدم اطمینان از موجود بودن همیشگی غلظت دهنده های طبیعی به مقدار کافی و همچنین مسائل مربوط به محیط زیست در رابطه با کاربرد امولوسیون به عنوان غلظت دهنده باعث پیشرفت در استفاده از پلیمرهای مصنوعی برای جانشینی غلظت دهنده های طبیعی و امولوسیون شده است.  

یکی از غلظت دهنده های مصنوعی پلی ونیل الکل (Poly vinyl Alcohol) می باشد که به مقدار محدود جهت تولید غلظت دهنده برای چاپ پارچه های نایلونی به کار گرفته شده است. برای حصول ویسکوزیته مناسب مقدار تا 20% از آن مورد احتیاج می باشد. کوپلیمرهای آکریلیک اسید، متاکریلیک اسید نیز جزو این دسته هستند.

ویژگی های غلظت دهنده:

  • به صورت خالص می تواند برای چاپ دیسپرس روی پلی استر 100% استفاده کرد.
  • برای انواع تکنیک ها ی چاپی مناسب می باشد.
  • کیفیت چاپ با درجه یکنواختی بالا و عمق رنگی و شفافیت خوبی می دهد.
  • می تواند مستقیما به خمیر چاپ اضافه و مخلوط شود.
  • برای کلیه سیستم های تثبیت حرارتی مناسب می باشد.
  • به راحتی از روی پارچه شسته می شود.
  • پایداری ویسکوزیته خوبی در مدت نگهداری طولانی دارد.
  • به سرعت به ویسکوزیته مورد نظر می رسد.

غلظت دهنده در چاپ منسوجات:

غلیظ کننده های چاپ پراکنده از خمیر جامدی تهیه می شوند که مصنوعی یا طبیعی است، و توانایی در جذب آب برای ایجاد چاپ محلی را دارند. آن ها از پودر گوار، یا کربوکسی متیل تمبر هندی ساخته شده اند که برای کاربردهای ساده روی منسوجات بیرونی بدون برآمدگی مناسب است. پارچه باید فاقد محلول نمکی باشد، تا از گرگرفتگی جلوگیری کند و این باعث کاهش ضخامت آن می شود که در نهایت به سطح آسیب می رساند. خمیرها در نتیجه سنجش مواد رنگی و مواد شیمیایی ذوب شده و سپس با ماده ضخیم کننده مرتب شده، اضافه می شوند.

غلیظ کننده چاپ آدامس به دلیل کاربردهای مختلف، در صنعت نساجی یک جز قابل توجه است. این ماده برای چاپ پارچه به نقاشی مستقیم روی پشم، نایلون و ابریشم کمک می کند. همچنین از آن ها در چاپ رنگ روی پارچه پنبه ای، چاپ فرش، چاپ پتو اکریلیک، چاپ سوختگی و ضد عفونی کردن استفاده می شود. به عنوان تقویت کننده رنگ، در چاپ با دادن ارزش رنگ به رنگ های پراکنده، باعث زنده شدن چاپ می شود. این غلظت دهنده در چاپ پلی استر و پارچه های مشابه به خوبی با رنگ های پراکنده ترکیب می شوند.

غلظت دهنده چاپ پارچه:

کربوکسی متیل تمبر هندی یکی دیگر از غلیظ کننده های نساجی است که مشتقی از پلی ساکارید و 20٪ خاکستر و 9٪ رطوبت است. این ماده غلیظ کننده چند منظوره است که در بسیاری از کاربردها برای انواع مختلف مواد از جمله پنبه یا گندم، مفید است.

اگر از غلظت دهنده در منسوجات استفاده نشود، منسوجات بدون کمک از غلظت دهنده های چاپ که از مولکول های ماکرو و توانایی جذب آب در آن ها تشکیل شده است، نمی توانند به رنگ کامل برسند. در ساخت ضخیم کننده ها چهار فرآیند وجود دارد و شرکت های تولیدی از مشتقات مختلفی برای تولید خمیرهای با کیفیت بالا مانند صمغ، صمغ کربوکسی متیل گوار و پودر هسته تمبر هندی استفاده می کنند.

جدول انتخاب غلظت دهنده با توجه به نوع رنگینه:

راکتیو

غلظت دهنده ای آلژینات، امولسیون

دیسپرس

صمغ کریستال، مشتقات آرد دانه های گیاهی، مخلوط آلژینات و اترنشاسته

خمی به روش پتاس – رونگالیت

نشاسته، اتر نشاسته و آرد دانه های گیاهی مخلوط کتیرا و نشاسته

خمی به روش دو مرحله ای

آلژینات، نشاسته – اتر نشاسته و آرد دانه های گیاهی

خمی به روش اسیدی و متال کمپلکس

صمغ کریستال و آرد دانه های گیاهی

کرمی

غلظت دهنده های مقاوم در مقابل کرم از آرد دانه های گیاهی و مخلوط غلظت دهنده نیم امولسیون با همین غلظت دهنده ها

نفتلی

آلژینات ها، آرد دانه های گیاهی و گیاهی و مخلوط نشاسته کتیرا

خمی محلول

مخلوط نشاسته کتیرا و آرد دانه های گیاهی

کاتیونی

صمغ کریستال، چسب انگلیسی و آرد دانه های گیاهی

رنگدانه یا پیگمنت

غلظت دهنده امولسیون و مصنوعی

چاپ برداشت

چسب انگلیسی، صمغ کریستال، مخلوط نشاسته کتیرا و آرد دانه های گیاهی

میزان مصرف غلظت دهنده در نساجی: 

8 کیلو گرم غلظت دهنده را در 92 کیلوگرم آب حل کنید. پس از هم زدن به مدت 1 الی 2 ساعت به مخلوط استراحت دهید تا پف کند، درآخر چند دقیقه مخلوط را میکس کنید تا آماده شود. بهتر است عملیات در دمای 175 درجه به مدت 5 دقیقه در بخار اشباع انجام شود.

روش پاک کردن غلظت دهنده از روی پارچه بدین صورت است که ابتدا به مدت 3 دقیقه در حمام اول که آب سرد است مانده، سپس از حمام دوم که شامل 4 گرم بر لیتر سود 32% و 2 گرم بر لیتر هیدروسولفیت و یک گرم بر لیتر نفوذ دهنده است، در دمای 60 درجه عبور کرده و وارد حمام سوم که در یک گرم بر لیتر نفوذه دهنده و دمای 60 درجه می شود و در آخر از یک حمام مخلوط آب سرد و یک میلی لیتر بر لیتر اسید استیک 30% گذر کرده و پارچه کاملا پاک می شود.

لیست قیمت غلظت دهنده نساجی:

ردیف

نام محصول

قیمت

1

قیمت غلیظ کننده نساجی

تماس بگیرید

5/5 - (1 امتیاز)
مشاوره و درخواست همکاری

کارشناسان پتروشیمی دانشمند آماده پاسخگویی و ارائه خدمات به شما مشتریان گرامی میباشد.

تلفن تماس :
1817 - 026
ایمیل :
Info@chemical-co.com
شبکه های اجتماعی :
آنچه در این مطلب میخوانید !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *