آنتی فوم / ضد کف مخصوص لاتکس / نمونه 100% رایگان
ضد کف مخصوص لاتکس پلیمری
لاتکس یک پراکندگی پایدار (امولسیون) از ذرات بسیار ریز پلیمری در یک محلول آبی است. این مایع در طبیعت یافت میشود اما نوع مصنوعی آن را نیز میتوان با پلیمریزاسیون یک مونومر مثل استایرن که با ماده فعال سطحی امولسیونشده ساخت.
آنتی فوم 100% فعال در صنایع پلیمری کاربرد دارد. فومستر در تمام سیستم های مبتنی بر لاتکس مصنوعی، به ویژه سیستم های مبتنی بر استایرن- بوتادین، پلی وینیل استات، اکریلیک و آلکیدهای محلول در آب موثر است. این محصول کشش سطحی خوبی دارد و از مشکلاتی مانند چشم ماهی و صدف پرتغالی جلوگیری می کند
عامل ضد کف برای لاتکس پلیمری، دارای اثر ضد کف عالی و قادر به حفظ پایداری خواص اصلی لاتکس پلیمری با استفاده از یک یا چند نوع نمک مونو، دی و تری آلکانولامین اسیدهای چرب بالاتر می باشد و به عنوان اجزای ضروری محسوب می شود.
بررسی ساختار ضد کف مخصوص لاتکس :
عامل ضد کف مخصوص لاتکس از یک یا چند نوع نمک مونو، دی و تری آلکانول آمین اسیدهای چرب 22-14 درجه سانتی گراد، ترجیحاً نمک های تری آلکانولامین با اسیدهای چرب 16 تا 20 درجه سانتی گراد، به ویژه نمک های تری اتانول آمین با چربی 18 تا 20 درجه سانتی گراد تشکیل شده است.
عامل اسیدی به یک سیستم پلیمریزاسیون قبل از پلیمریزاسیون امولسیونی برای تهیه پلیمر بر روی لاتکس پلیمری تولید شده ترجیحا به حالت مایع همراه با یک عامل حل کننده اضافه می شود.
آنتی فوم ها به مخازن ذخیره سازی ترکیبات لاتکس و حمام های غوطه وری برای جلوگیری از تولید کف یا حذف کف موجود اضافه می شوند.
بسته به کاربرد و مصرف نهایی کالاهای لاتکس، آنتی فوم ها می توانند بر پایه سیلیکون یا غیر سیلیکونی باشند. آنتی فوم های مبتنی بر سیلیکون معمولاً برای کالاهای لاتکس مواد غذایی و پزشکی استفاده می شود تا از آلودگی جلوگیری شود. آنتی فوم های غیر سیلیکونی برای محصولات لاتکس صنعتی استفاده می شود.
عوامل ورقهزدایی برای جلوگیری از تشکیل تارهای لاتکس بین سطوح اولی، مانند بین انگشتان دستکش، پس از جدا شدن از حمام لاتکس استفاده میشوند.
تاربندی به ویژه در لاتکس مصنوعی که با مواد امولسیون کننده صابون مانند ساخته می شود، مشکل ساز است. عوامل ورقهزدایی معمولاً بر پایه سیلیکون هستند و در مقادیر بسیار کم استفاده میشوند. آنها روی سطوح قبلی اعمال می شوند تا یک لایه نازک ایجاد کنند که از چسبیدن لاتکس به خود و تشکیل تارها جلوگیری می کند. همچنین از عوامل تار زدایی برای بهبود کیفیت سطح محصول نهایی با کاهش ظاهر لکه ها یا عیوب استفاده می شود.
وقتی لاتکس هم زده می شود، اغلب حباب های زیادی با هوا مخلوط می شوند ,روی آن قرار می گیرند ,جریان می یابند و فیلتر می شوند. به دلیل نیاز به تکنولوژی خام، رقیق کننده مورد استفاده در رنگ لاتکس آب است.
در پلیمریزاسیون امولسیونی، برای دستیابی به پراکندگی آب پایدار باید از مقدار مشخصی امولسیفایر (یک عامل سطحی فعال است که به عنوان مرز بین دو ماده غیر قابل امتزاج عمل کرده و اجازه می دهد آنها با هم ترکیب شوند تا یک امولسیون پایدار ایجاد شود)استفاده شود. به دلیل استفاده از امولسیفایرها، کشش سطحی سیستم امولسیونی تا حد زیادی کاهش می یابد که دلیل اصلی ایجاد کف می باشد.
ضد کف مخصوص لاتکس از پلی سیلوکسان اصلاح شده، سیلیس، پخش کننده و تثبیت کننده تشکیل شده است و می تواند اثر ضد کف خوبی را در غلظت کم حفظ کند. کف زدا لاتکس را می توان تحت شرایط مختلف دما و اسید-باز استفاده کرد. به راحتی در آب پراکنده می شود و فوم زدایی سریع دارد.
سازگاری خوب با محیط کف. جلوگیری از رشد میکروارگانیسم ها از ویژگی های دیگر آن است.
پتروشیمی دانشمند با توجه به نیاز مشتریان گرامی و مشکلات به وجود آمده در پروسه تولید، آماده فرموله کردن ضدکف متناسب با محصول و سیستم هر شرکتی می باشد. جهت مشاوره و اطلاع از قیمت ضد کف مخصوص لاتکس و دیگر محصولات با بخش فروش پتروشیمی دانشمند تماس بفرمائید.