تلفن تماس :

1817 - 026

حلال 410

حلال 410، نوعی حلال آلی است که از هیدروکربن های پارافینی با تعداد C5-C8 تشکیل شده است. این حلال حاصل از برش های نفت سفید و بنزین می باشد که در پالایشگاه های مختلف تولید می شود.

حلال 410 چیست؟

حلال 410 جزو دسته بندی حلال های آلیفاتیک می باشد که شکل ظاهری آن به صورت مایع بی رنگ است. حلال 410 از نظر شیمیایی پایدار است و برای فلزات اثرات خورنده و مخرب ندارد. این ماده سرعت بخیر بسیار بالایی دارد. همین مساله باعث شده که کاربرد های گسترده ای در صنعت داشته باشد. این حلال، همواره دارای مقداری هیدروکربن های آروماتیک است و هرچه درصد مواد آروماتیک موجود در آن بیشتر باشد، قدرت حلالیت آن نیز بالاتر می باشد. لازم است بدانید که درصد گوگرد موجود در این حلال باید کمتر از ۵۰ % وزنی باشد، تا در سیستم های کوتینگ و پوشش های فلزی، خوردگی ایجاد نکند. در غیر این صورت موجب خوردگی فلزات می شود. به منظور خرید حلال 410 کافی است با پتروشیمی دانشمند تماس بگیرید. حلال 410 چیست؟

کاربرد حلال 410:

  • به عنوان رقیق کننده در تولید انواع لاک الکل ها استفاده می شود.
  • برای تولید رنگ ها به کار می رود.
  • مورد مصرف در فرمولاسیون جلادهنده ها می باشد.
  • برای تولید مرکب چاپ استفاده می شود.
  • در صنعت لاستیک سازی کاربرد دارد و یکی از مواد تشکیل دهنده تایر می باشد.
  • در ساخت رزین به کار می رود.
  • برای تولید انواع چسب به خصوص چسب های نواری به کار می رود.
  • نوعی حلال پرکاربرد در صنایع شیمیایی است.
  • در صنعت آرایشی مورد مصرف است.
  • در صنایع غذایی نیز کاربرد دارد.
  • در صنعت برای چربی زدایی و به منظور تمیز کاری سطح فلزات به کار می رود.

شرایط نگه داری و حمل و نقل حلال 410:

این حلال باید  در ظروف در بسته و در محیط خشک و خنک، نگهداری شود. همچنین محیط باید دارای تهویه مناسب باشد و به دور از نور مستقیم آفتاب، گرما و سایر منابع اشتعال زا نگه داری شود.

شرایط ایمنی استفاده از حلال 410:

این ماده علاوه بر بلع، از طریق استنشاق، چشم و پوست نیز جذب بدن می شود. این ماده دراثر تماس چشمی، سوزش و تحریک چشم را به همراه دارد. همچنین از طریق استنشاق ممکن است عوارضی همچون سرفه، تحریک و ورم ریوی، خواب آلودگی و سرگیجه ایجاد شود. گاها ممکن است ورود این حلال به بدن از طریق بلع و یا راه های هوایی، کشنده باشد. بنابراین هنگام استفاده از آن نکات ایمنی را رعایت فرمائید تا سلامتی شما حفظ شود. در صورت تماس با پوست، فورا محل را با آب فراوان به مدت ۲۰ دقیقه بشورید و به مصدوم آب خورانده شود. در صورت بلع حتما با مراکز درمانی تماس بگیرید. لازم است بدانید که این حلال بسیار آتش گیر است و بخارات حاصل از آن می تواند با هوا مخلوط انفجاری ایجاد کند، بنابراین از نگهداری آن در کنار مواد اکسید کننده جدا خودداری کنید. در صورت رخ دادن حریق، به هیچ عنوان از جریان مستقیم آب برای خاموش کردن آتش استفاده نکنید، زیار می تواند شعله های آتش را پراکنده و پخش کند. بنابراین به هنگام آتش سوزی با این مواد حتما از مواد شیمیایی خشک، فوم الکل یا دی اکسید کربن استفاده کنید.
5/5 - (1 امتیاز)
مشاوره و درخواست همکاری

کارشناسان پتروشیمی دانشمند آماده پاسخگویی و ارائه خدمات به شما مشتریان گرامی میباشد.

تلفن تماس :
1817 - 026
ایمیل :
Info@chemical-co.com
شبکه های اجتماعی :
آنچه در این مطلب میخوانید !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *